loading...
YourAds Here YourAds Here

طراحی سایت

بازدید : 340
دوشنبه 10 مهر 1396 زمان : 9:38

اگر مدیریک سایت هستید و از عمر وبسایت شما بیش از 6ماه میگذرد ، حتما مایل خواهید بود تا در روند طراحی سایت خود تغییراتی را اعمال کنید . قبل از اعمال تغییرات در طراحی سایت باید به چند نکته خیلی مهم توجه داشته باشید . این نکات در طراحی سایت میتواند تاثیرات مثبت و شگرفی بگذارد .در ادامه همراه با سارین وب باشید تا این نکات را بررسی کنیم .


1 - قبل از تغییر در طراحی سایت ، دلیل قانع کننده بیابید !


به طور کلی، بازدیدکنندگان دائمی وبسایت ها، تغییرات بسیار عمده و سنگین را نمی پسندند، زیرا، پس از مدت ها کارکردن با سایت، اکنون دیگر با خصوصیات سایت آشنا شده اند و به خوبی می دانند چگونه در سایت مانور دهند و به اهداف خود برسند.

باید به این نکته توجه داشته باشید که ایجاد تغییرات مکرر بدون دلیل می تواند آمار بازدیدکنندگان وبسایت را تا حد قابل توجه ای کاهش دهد. این بدین معنی نیست که شما اصلا حق ندارید طراحی سایت خود را به هیچ وجه تغییر دهید.

بلکه باید سعی کنید هنگام ایجاد تغییر و تحول در طراحی سایت خود، با قرار دادن عناصر ناوبری سایت در مکان های استاندارد، مشکلات احتمالی بازدیدکنندگان را به حداقل برسانید. برای مثال، نوارهای منوی ناوبری [نویگیشن]، همواره در ستون چپ، ستون راست، بالا و یا پایین میلیون ها وبسایت در سرتاسر جهان قرار دارند.

اگرچه، هیچ قانونی درباره مکان این عناصر وجود ندارد، اما قرار دادن این عناصر در مکان های رایج بدین معنی است که حرکت کاربران را تا حد ممکن سهل و آسوده نمایید.

در زیر به برخی از دلایل خوب برای ایجاد تغییر در طراحی سایت میپردازیم :

بهتر شدن ظاهر سایت از لحاظ استفاده برای کاربر و مشتری شما


طراحی سایت مجدد به منظور بهبود کاربری آن برای مشتریان، می تواند دلیل کاملا مناسب و ارزشمندی برای ایجاد تغییر باشد. در واقع، ایجاد تغییر در طراحی سایت با این منظور، نه تنها آمار بازدیدکنندگان را کاهش نخواهد داد بلکه با بهبود تجربه کاربران، باعث افزایش آمار بازدیدکنندگان و کاربران سایت نیز خواهد شد.


امکان افزایش دسترسی بیشتر به سایت شما


مانند دلیل بالا، ایجاد تغییر با هدف افزایش دسترسی به سایت نیز می تواند دلیل خوبی برای طراحی مجدد باشد. به طور کلی، چنین تغییری می تواند باعث بهبود وضعیت سایت از نظر موتورهای جستجو نیز شود.


بهتر کردن وضعیت سایت از نظر موتورهای جستجو یا همان سئو و بهینه سازی


دلیل مناسب دیگر برای ایجاد تغییر این است که بخواهید وضعیت سایت را از لحاظ قابل جستجو بودن در موتورهای جستجو بهبود بخشید.


2 - سعی کنید کمترین تغییرات را در URL ها داشته باشید.


در هنگام طراحی سایت مجدد، بسیاری از وبمسترها احساس می کنند که باید از این فرصت استفاده کنند و URLهای قدیمی یا ضعیف، و یا ساختار وبسایت را تعمیر نمایند.

برای مثال، شاید در طول زمان، متوجه شده باشید که می توانید با قراردادن برخی از فایل ها در یک دایرکتوری (فولدر)، سایتتان را منطقی تر سازماندهی کنید. یا شاید بخواهید نام فایل های برخی از صفحات را عوض کنید تا بهتر بتوانند به محتویات خود اشاره داشته باشند و یا آنها را توصیف کنند.

در هنگام طراحی سایت، باید مراقب باشید که چنین تغییراتی را انجام ندهید.


به طور کلی، تغییر URL ها و ساختار سایت، ایده مناسبی نیست.

به یاد داشته باشید، هنگامی که URLها را تغییر می دهید، در واقع اعتباری که صفحات قدیمی شما در موتورهای جستجو بدست آورده بودند از دست می رود. اگرچه به صورت کامل از دست نمی رود، اما با این وجود اگر احساس می کنید که باید یک صفحه قدیمی را تغییر دهید، می توانید این کار را انجام دهید. در این زمینه، گذاشتن یک لینک در صفحه قدیمی که به لینک جدید اشاره داشته باشید، کافی نیست.

باید به علاوه، به موتورهای جستجو و بازدیدکننگان اشاره کنید که صفحه قدیمی شما برای همیشه تغییر مکان داده است.


به طور کلی، تغییر URL ها و ساختار سایت، ایده مناسبی نیست. به یاد داشته باشید، هنگامی که URLها را تغییر می دهید، در واقع اعتباری که صفحات قدیمی شما در موتورهای جستجو بدست آورده بودند از دست می رود.

اگرچه به صورت کامل از دست نمی رود، اما با این وجود اگر احساس می کنید که باید یک صفحه قدیمی را تغییر دهید، می توانید این کار را انجام دهید.

در این زمینه، گذاشتن یک لینک در صفحه قدیمی که به لینک جدید اشاره داشته باشید، کافی نیست. باید به علاوه، به موتورهای جستجو و بازدیدکننگان اشاره کنید که صفحه قدیمی شما برای همیشه تغییر مکان داده است.


3 - تغییرات لازم در زمینه ظاهر سایت را فقط از طریق اصلاح فایل های CSS ایجاد کنید.


اگر برای مدیریت ظاهر سایت خود، از CSS استفاده می کنید و فقط می خواهید ظاهر سایت خود را تغییر دهید، می توانید با کمترین کار، و فقط با اصلاح فایل CSS، این کار را انجام دهید. از آنجایی که شما مجبور نیستید به تک تک صفحات خود بروید و آنها را اصلاح کنید، لذا ایجاد چنین تغییراتی در وبسایت، کاری ساده است


4 - یک ویرایشگر وب مناسب یا یک برنامه جستجو و جایگزین خوب تهیه کنید.


باید به این نکته توجه داشته باشید که این آخرین باری نخواهد بود که طراحی سایتتان را تغییر می دهید. همان طور که دینامیک وبسایت ها عوض می شود، سلیقه ها نیز تغییر می کند.

و همچنین با گذشت زمان، و افزایش تجربه، ممکن است متوجه شوید که چیزهایی که زمانی فکر می کردید ایده های خوبی هستند، اکنون مانع رشد سایتتان شده اند. در نتیجه می توان گفت که همین طراحی مجددی که اکنون انجام می دهید، نهایتا در آینده، باز نیاز به تغییر و طراحی مجدد پیدا خواهد کرد.


یک راه حل دیگر برای کاهش زحمت ها و دردسرهای زمان طراحی مجدد، این است که از یک ویرایشگر وب بسیار حرفه ای استفاده کنید که مخصوص ایجاد چنین تغییراتی ساخته شده است. (Microsoft Expression Web) و (Dreamweaver) دو نمونه از چنین ویرایشگرهایی هستند.

این ویرایشگرهای حرفه ای، با ابزارهای بسیار پیشرفته مدیریت وبسایت، شما را قادر می سازند، تنها با یک صفحه (template) ، طراحی وبسایتتان را عوض کنید و می توانند تمامی آن تغییرات را به صورت خودکار در سرتاسر وبسایت تکرار کنند. اگر ترجیح می دهید، خودتان به صورت دستی و با استفاده از HTML و CSS، وبسایتتان را ویرایش کنید، پس باید یک برنامه جستجو و جایگزین را در کنار ویرایشگر متن خود داشته باشید.

چنین برنامه هایی، امکانات متعددی را برای شما فراهم می کنند و شما قادر خواهید بود که عبارت های متنی را به سادگی و با کارآمدی بیشتری، جایگزین نمایید.


5- سعی کنید قبل از ایجاد تغییر، تاثیر طراحی سایت را درک و آن را بیازمایید.


اگر طراحی مجدد سایت شما بسیار عمده و اساسی است، پس قاعدتا باید یک تاثیر مهمی در وبسایت شما داشته باشد. طراحی مجدد می تواند ترافیک سایت شما را کاهش یا افزایش دهد.

برای مثال، ممکن است بازدیدکنندگان، اکنون برخی از صفحات که کاملا در سایت شما مدفون بودند را بیابند، و یا امکان دارد اصلا دیگر نتوانند آن صفحات را بیابند.

شما می توانید با استفاده از آمار سایت خود [web statistics] و بررسی مسیر بازدیدکنندگان، بر این امر نظارت داشته باشید. طراحی سایت مجدد همچنین می تواند باعث افزایش یا کاهش درآمد تبلیغات یا فروش شما شود. در واقع، باید قبل از طراحی مجدد، از نحوه استفاده بازدیدکنندگان از سایت خود آگاه باشید.

یک روش برای پیشگیری از نوسانات یا افت شدید ارزش وبسایت این است که طراحی مجدد را برای یک دوره زمانی محدود بر روی تعداد کمی از صفحات اعمال کنید و تاثیرات آن بر روی آمار و درآمد سایتتان را بررسی کنید.


6- قبل از طراحی مجدد، حتما از وبسایت خود بک آپ بگیرید.


قبل از ایجاد هر گونه تغییر در طراحی سایت، توجه به این نکته بسیار مهم است که از وبسایت خود یک بک آپ بروز شده را نگاه داری کنید. با این روش، در صورت نارضایتی از طراحی مجدد، می توانید به آسانی به حالت قبلی بازگردید.

برای مثال، اگر متوجه شدید که درصد زیادی از بازدیدکنندگان شما دیگر به صفحات سفارش شما نمی روند، شما می توانید در صورت داشتن بک آپ، فورا صفحات قدیمی خود را آپلود کنید و بررسی کنید که ظاهر یا ساختار جدید چه مشکلی داشته است که باعث چنین افتی شده است.

طراحی مجدد، برای بسیاری از وبمسترها، امری حقیقی است. در نظر داشته باشید که نکات اشاره شده در این مقاله می تواند اختلالات و مشکلات بعد از طراحی مجدد را به حداقل برساند.

طراحی سایت

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 130

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 131
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 7
  • بازدید کننده دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 364
  • بازدید سال : 364
  • بازدید کلی : 72498
  • کدهای اختصاصی